Yritys

Perinteikäs kirjapaino

Vammaspaino

Palveleva kirjapainotalo Sastamalassa

Olemme tunnettuja monipuolisesta ja joustavasta palvelustamme painotuotteen valmistuksen kaikissa työvaiheissa. Tutuiksi ovat tulleet asiakkainamme kaikenkokoiset yritykset, yhteisöt kuin yksityiset ihmisetkin, useimmat heistä jo vuosikymmenien ajalta.

Laadukkaan painatuksen lisäksi meiltä saat tarvittaessa painotyön suunnittelun ja toteutuksen aina personointiin ja postitukseen asti. Autamme sinua myös painomateriaalin valinnassa ja ammattitaitomme on käytettävissä myös ulkoasun suunnitteluun ja ideointiin.

Painotuotteesi viimeistelyyn voimme tarjota kattavan joukon erilaisia lisäpalveluja, kuten numeroinnit, perforoinnit, nuuttaukset, laminoinnit, folioinnit, stanssaukset, preglaukset, termografia-kohotukset, wire-sidonnat. Jos nämä termit kuulostavat heprealta, ei hätää. Me Vammaspainossa kerromme niistä lisää ihan suomenkielellä ja näytämme jo toteutettuja esimerkkejä.

Vammaspainon konkareiden vuosien varrelta kertynyt kokemus ja rautainen ammattitaito vahvistettuna nuoremman polven tuoreilla ideoilla on Sinunkin käytettävissäsi.

Jo 55-vuotias kirjapaino

Kirjapainon perusti Salme ja Matti Koivunen vuonna 1963. Vuosien varrella perheyrityksestä on kasvanut ripeä ja palveleva tiimi, joka pitää pintansa myös tulevaisuuden haasteiden edessä. 

Ota yhteyttä

Autamme sinua niin painotöissä kuin aineistonvalmistuksessa

Soita meille, lähetä sähköpostia tai tule käymään