Palvelut

Vaihtoehtoja painotuotteellesi

Palvelut

Offsetpaino

Offsetin suosio perustuu pintojen tasaisuuteen ja värien toiston laatuun. Menetelmällä on erinomainen hintalaatusuhde etenkin suurissa kappalemäärissä.

Digitalisella painamisella tarkoitetaan tekniikkaa, jolla paperille muodostetaan kuva suoraan digitaalisesta lähteestä. Digitaalista painamista hyödynnetään erityisesti pienempien sarjojen painamiseen tai jos painotuotteeseen tarvitaan personointi. Digipainatus on monesti myös nopeampi kuin offset.

Painosmäärät voivat olla hyvinkin pieniä. Digipainamalla pienet painoerät tulevat edullisemmaksi verraten offset-painoon, johtuen alhaisemmista aloituskustannuksista.

Varastointi, postitus ja kuljetus

Toimitamme tuotteesi haluamaasi osoitteeseen tai hoidamme tarvittaessa postituksen puolestasi. Voimme myös varastoida tuotteesi.

Prepress ja graafinen suunnittelu

Asiakkaamme aineisto valmistellaan prepress-vaiheessa tilauksessa pyydetyllä tavalla joko vedokseksi tai suoraan tuotantoon painettavaksi. Tarkistamme saapuneen aineiston painokelpoisuuden, ettei yllätyksiä pääse sattumaan. Tutustu myös painotyön ohjeisiin ja vinkkeihin.

Voimme myös suunnitella aineiston asiakkaan puolesta. Ota yhteyttä ja kerro toiveesi, suunnitellaan tuotteesi yhdessä!

Digipaino

Jälkikäsittelyt

Painotuotteesi viimeistelyyn voimme tarjota kattavan joukon erilaisia lisäpalveluja. Paperiin kohdistuva jälkikäsittely vaikuttaa muun muassa painotuotteen synnyttämään mielikuvaan, kestävyyteen, luettavuuteen, kuvioiden toistumiseen, taitettavuuteen, repäistävyyteen ja myös hintaan. Autamme sopivan jälkikäsittelyn valinnassa.

Perforointi ja reijitys

Perforointi on painotuotteeseen tehtävä repäisylinja. Reijitys joko yhdellä tai useammalla reijällä.

Nuuttaus ja stanssaus

Nuuttaus on paperiin puristettu ura, joka helpottaa taittamista. Stanssaus tarkoittaa paperin muotoonleikkaamista erillisellä stanssi -työkalulla.

Preglaus (kohokuviointi)

Painatusmenetelmä, jossa kuvio tai teksti pakotetaan paperin pintaan.

Lakkaus

Pintakäsittely, joka tekee paperin pinnasta joko kiiltävän tai matan. Lakkaus tekee paperista kestävämmän ja arvokkaamman. Myös kohdelakkaus.

Foliointi

Koristeellinen jälkijäsittely, jossa yksityiskohtia korostetaan metallinsävyillä

Termografia-kohotukset

Menetelmä kohoteksteille. Arkille levitetään liimajauhetta, joka lämmön vaikutuksesta nousee koholle.

Erilaiset sidonnat

Blokkiliimaus, stiftaus, wire-sidonta

Muut jälkikäsittely

Numerointi, kulman pyöristys, laminointi

Ota yhteyttä

Autamme sinua niin painotöissä kuin aineistonvalmistuksessa

Soita meille, lähetä sähköpostia tai tule käymään